PADDESTOELEN RISOTTO

Gepubliceerd op 23 september 2018 om 12:16

★Hoofdgerecht ★Spaans ★Risotto ★Vega ★Paddestoelen

 

 

 

 

 

 

 

Aantal: 2 personen | Tijd: 25 min.


INGREDIENTEN:

  • 150 gram risotto
  • 250 gram paddestoelenmelange (wij gebruikten deze)
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 600 ml groentebouillon
  • 1 tl gedroogde tijm
  • zout en verse zwarte peper
  • handje parmezaanse kaas
  • handje rucola ter decoratie

Bereidingswijze:
Snipper de ui en knoflook en bak deze aan totdat ze glazig zijn. Voeg de risotto toe en bak dit even kort mee totdat de korrel glazig wordt. Voeg nu beetje bij beetje de bouillon toe. Snij ondertussen de paddestoelen grof. Niet te fijn snijden, anders ‘verdwijnen’ ze straks in je gerecht. Als de risotto een minuut of 15 heeft geprutteld voeg je de paddestoelen, tijm, een snuf zout en wat versgemalen zwarte peper toe. Laat het geheel doorkoken totdat de risotto gaar is. Voeg een handje parmezaanse kaas toe en meng dit door de risotto.

Serveer met een handje rucola en nog wat parmezaanse kaas en wat verse zwarte peper en je bent klaar! Eet smakelijk!


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb