Zeevruchten paella

Gepubliceerd op 15 april 2018 om 20:42

★Hoofdgerecht ★vis ★Spaans

4 personen, 475 kcal, 35 min. bereiden

Een heerlijke paella vol smaak. Een klein beetje werk maar dan heb je ook wat. Deze authentieke Spaanse paella vol met verse ingrediënten is de moeite meer dan waard en kost maar iets meer dan een half uurtje de tijd. 



BEREIDEN

  1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot en knoflook 2 min. Voeg de rijst toe en fruit nog 2 min. tot de korrels glanzen. Breng de fond aan de kook en voeg de bouillon toe. Doe de saffraan in een kom en voeg 3 el van het fondmengsel toe. Laat 3 min. staan.
  2. Voeg ondertussen de wijn toe aan de rijst en roer tot deze door de rijst is opgenomen. Voeg de saffraan en een scheut fondmengsel toe. Roer tot het vocht door de rijst is opgenomen. Herhaal tot het vocht op is en de rijst beetgaar. Dit duurt ca. 15 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de laatste 5 min. de garnalen toe en op het laatst de rivierkreeftjes. Lekker met een komkommer-muntsalade.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Bron:

Allerhande.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb